sábado, 7 de abril de 2012

[R*C Mallorca] Honor i Glòria als Combatents


Aquest 14 d’abril es compleixen 76 anys de la proclamació de la segona República, i alguns seguim decidits a preservar la seva memòria per evitar que el record del seu naixement, tant de la seva mort a mans del feixisme caigui en l’oblit.
 

Aquest dia 14 estarem a plaça espanya a les 19:00 honrant la memòria de tots aquells que s’han deixat la vida lluitant contra el feixisme, tots els camarades que han caigut lluitant contra la dictadura. Per tota aquella gent que va morir defensant la classe obrera, gent que o amb un fusell o bé amb una ploma, sempre ha estat a la primera linea de combat, defensant-mos dels interessos de la burgesia.

HONOR I GLÒRIA ALS COMBATENTS


Este 14 de abril se cumplen 76 años de la proclamación de la segunda República, y algunos seguimos empeñados en preservar su memoria para evitar tanto que el recuerdo de su nacimiento como el de su muerte a manos del fascismo caiga en el olvido.

Este dia 14 estaremos en plaza España a las 19:00 honrando la memoria de todos aquellos que han dejado su vida luchando contra el fascismo, todos los camaradas que han caído luchando contra la dictadura. Por toda esa gente que murió defendiendo a la clase obrera, gente que ya sea con un fusil o con una pluma, siempre ha estado en la primera línea de combate defendiéndonos de los intereses de la burguesía.


HONOR Y GLORIA A LOS COMBATIENTES